Novice
Novice

Plačilo programov vrtca

05. februar 2018

Spoštovani starši!

V letu 2018 bomo ukinili ročno prejemanje položnic za obračun programov vrtca. Položnice ste do sedaj prejemali osebno na oddelku, ki ga obiskuje vaš otrok. Z novim načinom bomo pričeli v mesecu marcu 2018 in sicer pri obračunu oskrbnin za mesec februar 2018.

Odločili smo se, da vam ponudimo 3 možnosti prevzema in načina plačila položnic, in sicer:

  1. PO POŠTI NA VAŠ NASLOV
    V primeru, da se odločite za prejem položnice po pošti, nam na priloženem obrazcu št. 1 sporočite točen naslov kam naj se položnice pošiljajo.
  2. ELEKTRONSKA BANKA
    V primeru, da se odločite za elektronsko banko, nam na priloženem obrazcu št. 2 sporočite davčno številko in številko bančnega računa plačnika.
  3. SEPA DIREKTNA OBREMENITEV (TRAJNIK)
    V primeru, da se odločite za trajnik, potrebujemo soglasje plačnika za SEPA direktno bremenitev - obrazec št. 3. Položnico pa dobite po pošti.

Prosimo vas, da nam vašo odločitev o načinu prejema računa za obračun programa vrtca sporočite na izbranem obrazcu in ga najkasneje do petka, 23.2.2018, vrnete osebno v tajništvo, računovodstvo vrtca ali pa nam vašo izbiro pošljete po pošti.

Če pa že uporabljate plačilo preko elektronske banke (obrazec št. 2) ali trajnik (obrazec št. 3), pa vas prosimo, da izpolnite samo obrazec št. 1.

Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 230 82 48, Marjana Poglajen, knjigovodja.