Preskoči na glavno vsebino
Novice
Novice

Novice

Stran 1 od 4

Obvestilo o pridobitvi odločb o karanteni za otroke napotene v karanteno s strani vrtca

NIJZ nas je obvestil, da boste starši, zaradi izrazitega porasta okužb s SARS-CoV-2, dokument o napotitvi otroka v karanteno na domu s strani vrtca prejeli nekaj dni po pričetku karantene. 

Lep pozdrav

Lučka Postružin, ravnateljica


PREBERI VEČObvestilo obiskovalcem vrtca glede izpolnjevanja pogojev PCT

Za starše in druge osebe, ki pripeljejo ali odpeljejo otroka v vrtec pogoj PCT ne velja, obvezen pa je v primerih uvajanja otroka, pogovornih uricah, roditeljskih sestankih in ostalih neformalnih srečanjih.

 
 


PREBERI VEČBrezplačen vrtec za drugega in vsakega nadaljnjega otroka od 1. 9. 2021 dalje

S 1. 9. 2021 se uveljavi novela Zakona o vrtcih (Ur.l.RS, št. 18/21), ki ponovno vpeljuje pravico do brezplačnega vrtca za drugega otroka iz iste družine, ki je vključen v vrtec hkrati s starejšim sorojencem. Pravice do brezplačnega vrtca pa bodo deležni tudi vsi starši, ki imajo v vrtcu tretjega ali nadaljnjega otroka, ne glede na to, ali so starejši sorojenci še v vrtcu. PREBERI VEČPričetek novega šolskega leta

Spoštovani starši, dragi otroci!

Smo pred začetkom novega šolskega leta in dovolite nam, da vam in vašim otrokom zaželimo dobrodošlico.

Lučka Postružin, ravnateljicaPREBERI VEČZaprto knjigovodstvo

Spoštovani starši in zaposleni!

Obveščamo vas, da bo knjigovodstvo Vrtca Ledina zaradi letnega dopusta zaprto v obdobju od ponedeljka, 16.08.2021, do petka, 27.08.2021.


Lučka Postružin, ravnateljica

PREBERI VEČLETOVANJE OTROK V IZOLI

Spoštovani starši!

Obveščamo vas, da so otroci varno prispeli v Izolo. Pričakalo jih je sončno vreme. Po malici se bodo odpravili do morja. Se že zelo veselijo!

Lep pozdrav 

Lučka Postružin, ravnateljicaPREBERI VEČOdprimo srce

Spoštovani!

V mesecu maju in juniju organiziramo akcijo zbiranja iger, igrač, oblačil in predmetov vsakdanje rabe, ki jih vi in vaša družina ne potrebuje in bi jih želeli na sejmu, ki bo predvidoma po 9. juniju v vrtcu, zamenjati ali pa samo podariti. Ravno na sejmu lahko najdete artikel, ki ga potrebujete in tako zmanjšate potrošnjo in tudi prihranite sredstva družinskega  proračuna. 

Lep pozdrav 

Lučka Postružin, ravnateljica

PREBERI VEČZagotavljanje nujnega varstva


Spoštovani starši!

Vlada RS je dne, 28. 3. 2021 sprejela Odlok o začasni prepovedi zbiranja ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja, ki stopi v veljavo s 1. 4. 2021. Na podlagi omenjenega odloka vlade RS bomo od 1. 4. do 9. 4. 2021 v vrtcu organizirali nujno varstvo za otroke.

 Lep pozdrav


                                                                                                                               Lučka Postružin, ravnateljica 


PREBERI VEČVpis predšolskih otrok v vrtec za šolsko leto 2021-2022

Obveščamo vas, da bo potekal vpis otrok v javne vrtce MOL v času od 1. 3. do 15. 3. 2021 za šolsko leto 2021/2022 za vse starše:

 

 PREBERI VEČNujno obvestilo!

Spoštovani starši!

Obveščamo vas, da je bil pri strokovni delavki skupine Petelinček in strokovni delavki skupine Zajček potrjen primer okužbe s SARS-CoV-2. Starše prisotnih otrok in strokovne delavce, ki so bili prisotni v omenjenih skupinah smo obvestili ter delovali  v skladu z navodili Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ).

 Lep pozdrav

Lučka Postružin, ravnateljica

 PREBERI VEČ
Stran 1 od 4