Novice
Novice

Novice

Stran 1 od 3

Pričetek novega šolskega leta

Spoštovani starši!

Pričetek novega šolskega leta nekaterim prinaša veliko veselja, nekaterim veliko spremembo in morda tudi stisko, ki jo vsi čutimo ob pojavu novega virusa. Pojav koronavirusa prinaša potrebo po spremembi obnašanja ter prilagoditvah. Z namenom zagotavljanja čim višje stopnje varnosti vas prosimo za sodelovanje in upoštevanje Hišnega reda, ki vam ga tudi prilagamo.  

Izpostavili bi, da upoštevajte splošne higienske ukrepe in vodila, ki omogočajo varnejše sobivanje približno 400 otrok in še toliko staršev, ki se dnevno srečujemo v prostorih vrtca.

 PREBERI VEČDelovni čas tajništva od 3. 8. do 14.8.2020

Spoštovani!
 
V poletnem času, zaradi manjšega števila prisotnih otrok, koristimo dopust tudi zaposleni.
 
Obveščamo vas, da bomo, v času od 3. 8. do 14. 8. 2020, za vas dosegljivi v tajništvu ali pa v pisarnah na vhodu Čufarjeva ulica in sicer po spremenjenem urniku:
  • od ponedeljka do četrtka, od 8.00 do 15.00, na tel. številkah 01 230 82 47, 031 660 699 ter po el. pošti: tajnistvo@vrtec-ledina.si.
 
Hvala za razumevanje in prijeten poletni čas.  
 
 
Lučka Postružin, ravnateljica
 

 PREBERI VEČHigienska priporočila za preprečevanje širjenja SARS-CoV-02 in Izjava staršev po vrnitvi otroka v vrtec

Spoštovani starši! Dne 20.7.2020, smo v vrtec prejeli nova Higienska priporočila za preprečevanje širjenja SARS-CoV-02 (v prilogi). Prosimo, da priporočila preberete in jih dosledno upoštevate. Priloga priporočil je nova Izjava staršev pred vstopom otroka v vrtec po odsotnosti zaradi počitnic ali bolezni, oz. pred uvajanjem otroka v vrtec (v prilogi), ki jo je potrebno obvezno izpolniti in oddati strokovnemu delavcu oddelka. Le s skupnim sodelovanjem bomo uspeli zagotoviti varno in zdravo okolje za otroke in odrasle vrtca. Lepo vas pozdravljam, Lučka Postružin, ravnateljica

PREBERI VEČIzjava ob vrnitvi otroka v vrtec po odsotnosti

Spoštovani starši!

Z namenom preprečevanja okužbe s koronavirusom vas prosimo, da ob vsaki ponovni vrnitvi otroka v vrtec, podpišete izjavo (v prilogi). 

 PREBERI VEČInformacije ob odpiranju vrtca 18. 5. 2020

Spoštovani starši!

18. 5. 2020 ponovno odpiramo vrtec za vse otroke, za katere ste starši podali prijavo in podpisali pisno izjavo. S prijavo in podpisano izjavo se od 18. 5. 2020 dalje prične obračun oskrbnin za vašega otroka. S tem preidemo na enak način obračunavanja oskrbnin, kot je bil pred epidemijo. Za starše, ki otroka niste prijavili, stroški oskrbnine ne bodo nastali (brez plačila do 31. 5. 2020).
 


PREBERI VEČObvestilo za starše o ponovnem odprtju vrtcev 18. 5. 2020

Spoštovani!

Ker smo vsi v situaciji, ko se nam pojavlja veliko odprtih vprašanj, vam pošiljamo dodatne obrazložitve:

  • Pogoj za vrnitev otroka v vrtec z dne, 18. 5. 2020 je poslana in podpisana vaša izjava (posredujete jo na mail: tajnistvo@vrtec-ledina.si do 13. 5. 2020, do 10 ure);
  • Izjavo boste podpisovali tedensko (na kakšen način vas bomo sprotno obveščali);
  • Podpisana izjava je podlaga za organizacijo dela in plačilo vrtca. V kolikor boste prijavili otroka in le ta ne bo prisoten, se bodo stroški oskrbnine zaračunali tako kot pred epidemijo (pogodba med staršem in vrtcem). Na podlagi informacij s katerimi trenutno razpolagamo, naj bi to veljalo do 31. 5. 2020;
  • Vaše izjave potrebujemo za samo organizacijo dela (oblikovanje oddelkov, število odraslih oseb, načrtovanje prostora za bivanje otrok, javljanje podatkov ustanovitelju in MIZŠ);

 PREBERI VEČZanimive dejavnosti za otroke in starše

Spoštovani starši!

Strokovni delavci vrtca smo pripravili predloge zanimivih dejavnosti za otroke in starše, ki ga v času koronavirusa skupaj preživljate doma.

PREBERI VEČKoronavirus-informacije za starše

Spoštovani!

V priponki si lahko preberete zloženko, ki vam je bo v pomoč pri pogovoru z otrokom o koronavirusu.

Veliko zdravja in srečno vam želim. 

Lučka Postružin, ravnateljica

PREBERI VEČVrtec Ledina ZAPRT

Spoštovani starši!

Od ponedeljeka, 16. 3. 2020, do nadaljnega, bodo vsi vrtci v Ljubljani ZAPRTI. Do vseh informacij za nujno varstvo otrok staršev, ki so na nujni dolžnosti lahko dostopate na: 
https://www.ljubljana.si/sl/aktualno/varstvo-otrok-na-domu-prostovoljci/

PREBERI VEČObvestilo-vpis v javne vrtce MOL, oddaja vlog le po pošti ali. el. pošti

Spoštovani!

Obveščamo vas, da  bo vpis predšolskih otrok v javne vrtce za šolsko leto 2020/2021 potekal do ponedeljka, 16. 3. 2020.
PREBERI VEČ
Stran 1 od 3