Preskoči na glavno vsebino
Novice
Novice

Dobrodošlica ob pričetku šolskega leta

01. september 2022

Spoštovani starši!

Pričetek novega šolskega leta prinaša veliko veselja, nekaterim veliko spremembo. Za lažji pričetek šolskega leta vam pošiljamo nekaj splošnih informacij. Prosimo vas, da se ob vprašanjih, dvomih ter tudi prijetnih izkušnjah pogovorite z vašim vzgojiteljem. Po predhodnem dogovoru (01 230 82 40) smo vam na voljo zaposleni v upravi; ravnateljica, pomočnica ravnateljice, svetovalna delavka in organizatorka prehrane in zdravstveno higienskega režima ter poslovna sekretarka v tajništvu.

Z namenom zagotavljanja čim višje stopnje varnosti in zdravja, prosimo, da upoštevate splošne higienske ukrepe in navodila, ki omogočajo varnejše sobivanje približno 400 otrok in še toliko staršev, ki se dnevno srečujemo v prostorih vrtca. V tem času je uporaba mask v zaprtem prostoru priporočena (skladno z navodili MIZŠ in NIJZ).

Prostor v pritličju, ob obeh vhodih, je namenjen vozičkom za najmlajše otroke v starosti 1–3 let. Skiroje in kolesa, prosim, odpeljite s seboj, saj v času bivanja otrok, predstavljajo veliko nevarnost. Vsem, ki ste zaprosili za dovolilnico za kratkotrajno parkiranje ob prihodu in odhodu (2x15 min.) zagotavljamo parkiranje med drevesi na Čufarjevi ulici. Parkirišč je manj kot bi jih potrebovali, zato vas prosimo za strpnost. Za prihod in odhod si vzemite dovolj časa. Parkiranje pred sivo ograjo vrtca, kjer je parkirišče za službeno vozilo, ni dovoljeno. Vozilo potrebujemo ob različnih delih dneva in dostop mora bit ves čas omogočen.

V kolikor uveljavljate subvencijo plačila vrtca, poskrbite, da dokumente uredite na pristojnem CSD (spremembe morate sporočiti, kot opredeljuje odločba).

Za prijetno in varno bivanje otrok se v vrtcu trudimo in izvajamo več aktivnosti in projektov. O podrobnih vsebinah vas bo vzgojitelj vašega otroka seznanil na roditeljskem sestanku v mesecu septembru.

Prepričani smo, da bomo s skupnim sodelovanjem in razumevanjem, otrokom omogočiti varno in toplo učno okolje v našem vrtcu.

Dobrodošli med nami!

Lučka Postružin l.r., ravnateljica
Priloge:
Obvestilo ministra MIZŠ za starše (PDF, 58,4 KB)