Preskoči na glavno vsebino
Novice
Novice

Novice

Stran 1 od 6

Naj vzgojitelj, akcija uredništva Ljubljanainfo.com.

Fani Intihar, vzgojiteljica predšolskih otrok Vrtca Ledina izbrana za naj vzgojitelja. Akcija je bila izvedena v okviru akcije uredništva Ljubljanainfo.com.PREBERI VEČVPIS V VRTEC LEDINA in vrtce MOL ter DAN ODPRTIH VRAT

VPIS OTROK v javne vrtce na območju MOL za šolsko leto 2023/2024 bo potekal od 1. do 15. marca 2023. V kolikor je Vrtec Ledina vrtec vaše prve izbire, vlogo oddajte v tajništvo, po e-pošti ali priporočeno po pošti. 
DAN ODPRTIH VRAT bo v četrtek, 9. marca 2023. Ob 8.30 bo kratka predstavitev organizacije in dela vrtca ter ob 9.00  ogled prostorov in dejavnosti. Srečanje bo potekalo v telovadnici vrtca, vhod Čufarjeva, kletni prostori. 


PREBERI VEČErasmus+aktivnosti, Evropska pot Vrtca Ledina

V slopu projekta Erasmus +, sta se mobilnosti v vrtcu/šoli CRA els Ports v Forcall, Španija udeležili vzgojiteljici Sonja Ban in Aida Alič. PREBERI VEČErasmus+aktivnosti, Evropska pot Vrtca Ledina

V sklopu projekta sta strokovni delavki Viktorija Kunaver in Andreja Podpečan obiskali madžarski vrtec za otroke s posebnimi potrebami v mestu Cluj-Napoca v Romuniji Şcoala Gimnazială Specială pentru Deficienţi de Auz Kozmutza Flora. PREBERI VEČSKLAD VRTCA LEDINA

V Vrtcu Ledina deluje Sklad vrtca in je namenjen otrokom za obogatitvene dejavnosti, obiske kulturnih institucij, izlete itd. V vrtcu se zavzemamo, da imajo vsi otroci enake pogoje bivanja, zato vse dodatne obogatitvene dejavnosti poravna sklad vrtca.


PREBERI VEČErasmus+ aktivnosti, Evropska pot Vrtca Ledina

Strokovni delavki Monika Cizl in Senada Ličina, sta v sklopu projekta Erasmus+ SK-SE-22/20, obiskali Hrvaško. Obiskali sta Dječji vrtić Vladimir Nazor Kastav.

 PREBERI VEČErasmus + aktivnosti, Evropska pot Vrtca Ledina

V sklopu projekta Erasmus + KA SE 22/20 Evropska pot Vrtca Ledina, sta strokovni delavki Bernarda Hvala in Barbara Šinkovec Smodiš v obmorskem mestu Talin, obiskali šolo in vrtec Tallinna Laagna Lasteaed-Põhikool. PREBERI VEČErasmus+ aktivnosti, Evropska pot Vrtca Ledina

Urška Rotar in Dominika Turk sta v sklopu mobilnosti, senčenje na delovnem mestu, obiskali in izvajali dejavnosti v VIZ ustanovi v Španiji, Kataloniji.

PREBERI VEČErasmus + aktivnosti, Evropska pot Vrtca Ledina

Blanka Šiško Lampret, izvajalka dodatne strokovne pomoči in Natalija Kučiš Nikolič, pedagoginja sta se v sklopu aktivnosti projekta; obisk strukturiranega tečaja, udeležili tečaja z naslovom Smart Teachers Play More v Reykjaviku. 

PREBERI VEČPODNEBNI TEK - čas se izTEKA!

Podnebna štafeta

30. septembra je na pot iz Glasgowa na Škotskem krenila podnebna štafeta, ki jo je do sedaj podpisalo več kot pol milijona mladih in vseh, ki podpirajo njihove zahteve po kakovostnem podnebnem izobraževanju.
 


PREBERI VEČ
Stran 1 od 6