Preskoči na glavno vsebino
Novice
Novice

Novice

Stran 3 od 6

Zaprto knjigovodstvo

Spoštovani starši in zaposleni!

Obveščamo vas, da bo knjigovodstvo Vrtca Ledina zaradi letnega dopusta zaprto v obdobju od ponedeljka, 16.08.2021, do petka, 27.08.2021.


Lučka Postružin, ravnateljica

PREBERI VEČLETOVANJE OTROK V IZOLI

Spoštovani starši!

Obveščamo vas, da so otroci varno prispeli v Izolo. Pričakalo jih je sončno vreme. Po malici se bodo odpravili do morja. Se že zelo veselijo!

Lep pozdrav 

Lučka Postružin, ravnateljicaPREBERI VEČOdprimo srce

Spoštovani!

V mesecu maju in juniju organiziramo akcijo zbiranja iger, igrač, oblačil in predmetov vsakdanje rabe, ki jih vi in vaša družina ne potrebuje in bi jih želeli na sejmu, ki bo predvidoma po 9. juniju v vrtcu, zamenjati ali pa samo podariti. Ravno na sejmu lahko najdete artikel, ki ga potrebujete in tako zmanjšate potrošnjo in tudi prihranite sredstva družinskega  proračuna. 

Lep pozdrav 

Lučka Postružin, ravnateljica

PREBERI VEČZagotavljanje nujnega varstva


Spoštovani starši!

Vlada RS je dne, 28. 3. 2021 sprejela Odlok o začasni prepovedi zbiranja ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja, ki stopi v veljavo s 1. 4. 2021. Na podlagi omenjenega odloka vlade RS bomo od 1. 4. do 9. 4. 2021 v vrtcu organizirali nujno varstvo za otroke.

 Lep pozdrav


                                                                                                                               Lučka Postružin, ravnateljica 


PREBERI VEČVpis predšolskih otrok v vrtec za šolsko leto 2021-2022

Obveščamo vas, da bo potekal vpis otrok v javne vrtce MOL v času od 1. 3. do 15. 3. 2021 za šolsko leto 2021/2022 za vse starše:

 

 PREBERI VEČNujno obvestilo!

Spoštovani starši!

Obveščamo vas, da je bil pri strokovni delavki skupine Petelinček in strokovni delavki skupine Zajček potrjen primer okužbe s SARS-CoV-2. Starše prisotnih otrok in strokovne delavce, ki so bili prisotni v omenjenih skupinah smo obvestili ter delovali  v skladu z navodili Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ).

 Lep pozdrav

Lučka Postružin, ravnateljica

 PREBERI VEČSklep o zagotovitvi nujnega varstva za otroke, 14.12.2020

Spoštovani!

V prilogi si lahko ogledate Sklep Mestne občine Ljubljana o zagotavljanju nujnega varstva za otroke od 14. 12. 2020. 

Lep pozdravav 
Lučka Postružin, ravnateljica


PREBERI VEČE-mail naslovi oddelkov

Odprli smo e-mail naslove za direktno komunikacijo z oddelki vaših otrok.

PREBERI VEČErasmus+aktivnosti,Evropska pot Vrtca Ledina

Strokovni delavki vrtca Urška Rotar in Dominika Turk  sta v sklopu projekta Erasmus + KA-SE-22­/20 Eropska pot Vrtca Ledina, v Španiji , Kataloniji obiskali Institut Joan Brudieu ter druge šolske instucije. Ogledali sta si različne ustanove, njihove prostore, spoznali njihove metode in načine dela ter hospitirali pri dejavnostih, ki spodbujajo zgodnje učenje otrok z uporabo raznolikih pristopov in strategij učenja.PREBERI VEČDobrodošlica ob novem šolskem letu

Spoštovani starši!

Pričetek novega šolskega leta prinaša veliko veselja, nekaterim veliko spremembo. Za lažji pričetek šolskega leta vam pošiljamo nekaj splošnih informacij.

Dobrodošli med nami!

PREBERI VEČ
Stran 3 od 6